Huomautus lukijoille!

Suosittelen aloittamaan lukemisen sarjakuvasta nro 1. ja lukaisemaan henkilökuvaukset.

Näitä sarjakuvia kannattaa lueskella huumorin kanssa ja muistakaa ettei kaikkea tarvitse aina ymmärtää ;)

maanantai 1. joulukuuta 2008

Uuden blogin alkusanat

Tässä onnettomassa blogissa tulen siis julkaisemaan jatkossa tekemääni "sarjakuvaa" joka tunnetaan nimellä Convoy Parodia.

Koska kyllästyin täysin photobucketiin, päätin tehdä erillisen blogin näille kuvilleni. Ennen julkaisin tätä msn spacessa ja sieltä sitten siirryinkin photobucketiin. Ja lopulta päädyin tänne...

Ja siis mikä sarjakuva? Tällä sarjakuvalla ei ole minkäänlaista päämäärää tai erityistä juonta. Yleensä jokainen sivu on aivan oma tarinansa ja hyvin oletettavasti niistä ei suurin osa lukijoista ymmärrä yhtikäs mitään. Mutta kaikkea ei aina kokemukseni mukaan kannata edes yrittää ymmärtää ;). Sarjaa on tähän mennessä ilmestynyt 40 osaa ja 6 EXTRA kuvaa.
Päähenkilöinä sarjassa esiintyvät Convoy (se ruma ihmisen näköinen olento jolle sattuu kaikkea typerää), Black Convoy (musta Transformeri, erittäin ilkeä) ja Fire Convoy (suloisen kiltti ja tyhmä punainen Trasformeri). Sivuhenkilöistä ei varmaankaan kannata vielä tässä vaiheessa alkaa puhumaan, sitten vasta kun on niiden aika.

Vuosien varrella on tyyli päässyt kovasti muuttumaan ja sen todellakin huomaa kun nyt vertaa aivan ensimmäisiä kuvia ja aivan tuoreinta. Aloitan julkaisun järjestyksessä ekasta numerosta lähtien. Logiikkana tuossa järjestykessä on se miten ne ovat laitettuna kansiossani, näin pysyn itse kaikkein helpoiten kärryillä missä mennään.

Ei kommentteja: