Huomautus lukijoille!

Suosittelen aloittamaan lukemisen sarjakuvasta nro 1. ja lukaisemaan henkilökuvaukset.

Näitä sarjakuvia kannattaa lueskella huumorin kanssa ja muistakaa ettei kaikkea tarvitse aina ymmärtää ;)

torstai 11. joulukuuta 2008

Hahmoesittely: Iron Angel


Iron Angel on luonteeltaan peruspahis, jonka tavoitteena on valloittaa maailma. Siinä samalla tietysti on hyvä kylvää pelkoa ja tuhoa...


Iron Angel ei ole mikään kovin uusi hahmo, sillä kehittelin hahmon lähelle 1-2 vuotta ennen parodian piirtämistä (ensimmäinen parodia syntyi 2005 vuoden jouluna).

Hahmo seikkaili eräässä aiemmin kehittelemässäni sarjakuvassa jonka olen valitettavasti heittänyt roskiin. Iron Angel oli koko sarjan pääpahis ja luultavimmin kaikkein mielenkiintoisin persoona.
Hänestä ollut piirros oli monia vuosia eräiden muiden paperien välissä, kunnes erään siivouksen yhteydessä löysin sen. Silloin muistin koko silloisen sarjakuvan olemassaolon ja jotenkin vain sain ideaksi liittää Angelin parodiaan.

Tehdessäni hahmoesittelykuvaa, muistin miksi Iron Angel ei ole vieraillut parodiassa useammin: häntä on toisinaan helvetin vaikea piirtää tietyistä kulmista. Pää onnistuu erittäin harvoin kunnollisesti ja laatu riippuu paljolti millä mielellä olen piirtämässä. Oikein hyvinä päivinä on mahdollisuus onnistua.




Ei kommentteja: