Huomautus lukijoille!

Suosittelen aloittamaan lukemisen sarjakuvasta nro 1. ja lukaisemaan henkilökuvaukset.

Näitä sarjakuvia kannattaa lueskella huumorin kanssa ja muistakaa ettei kaikkea tarvitse aina ymmärtää ;)

maanantai 14. joulukuuta 2009

54. Terveiset yläilmojen valtiailta

Aina toisinaan Suomen ilmavoimat tuntuu ihan huvikseen lentävän täällä kaupungin yläpuolella. Ja arvatenkin toisinaan erittäin matalalla...
Erittäin hauskaa on silloin kun ne perhanat aloittavat revittelemisen aamusta alkaen, kun meikäläinen haluaisi kovasti nukkua. Silloin ei auta kun yksinkertaisesti herätä ja toivoa ettei ne kovin kauaa jaksa leikkiä sotaa yläilmoissa.

Kerran tässä kauppaan kävellessäni sattui lentue lentämään ylitseni matalalla. Hauskaa oli kuinka lentokoneet meni ohi ja ääni tule selvästi jäljessä. Siinä ne sitten vähän aikaa kiertelivät, kunnes ottivat ja häipyivät...

Tämänkerainen osa on mustekynällä tehty. En vain sattunut löytämään ihanaa Wurthin kynää (muste on siinä mustaa), niin jouduin käyttämään sitten ihan tavallista mustekynää (josta tulee sinistä mustetta).
Kuvat ovat aika lailla sellaisia miten ajatuksissanikin ne kuvittelin. Tekstit muuttuivat erittäin radikaalisti matkan varrella. Ne eivät sitten oikein sopineetkaan tehtyihin kuviin, joten jouduin miettimään ne uudelleen.



Kohta saa alkaa suunnitelemaan jouluaiheista parodiaosaa... oli tässä jo yksi mielessä, mutta saa nähdä tuleeko sitä ideaa toteutettua x).

Ei kommentteja: