Huomautus lukijoille!

Suosittelen aloittamaan lukemisen sarjakuvasta nro 1. ja lukaisemaan henkilökuvaukset.

Näitä sarjakuvia kannattaa lueskella huumorin kanssa ja muistakaa ettei kaikkea tarvitse aina ymmärtää ;)

maanantai 2. marraskuuta 2009

52. Habanta maitoa

Jees, pitää muistaa käydä päivittelemässä välillä näitä blogeja. Onhan noita sivuja tullut piirreltyä, mutta ongelmaksi on muodostunut skannaaminen... se alkaa olemaan kauheaa säheltämistä ja räpeltämistä, ei siis mitään mukavaa touhua...
Ajattelinkin siis ostaa kunnollisen skannerin, joka voisi ehkä olla vanhan HYVÄN skannerin veroinen... tai kenties parempikin ;)

Tämänkertainen parodia juontaa juurensa jääkaappiini, jossa kaikki elintarvikkeet menevät erittäin nopeasti vanhaksi. Kun asuin vielä kotona, maitokin saattoi olla ties kuinka vanhaa ja ihan käytettävissä (sitä ennen se oli luultavasti ajellut päiväkausia pöydillä....).

Syy: asunnossani on paska jääkaappi joka yrittää pilata elämäni tuhoamalla ostamani ruuat!!!
Jääkaappini on muutenkin aika rousku kone. Siinä oleva pakastinlokero falskaa, ja sen moottorit pitävät mukavaa ääntä jäähdyttäessään. Takuuvarmaa hupia öisin, erityisesti silloin kun olin muuttanut tänne asumaan. Nyt olen jo onneksi tottunut sen päästämiin "mukaviin" ääniin.

Ja kerrottakoon että jääkaapissani OIKEASTi oli maitopurkki, katsoin päiväyksen olleen edelliselle päivälle... noh, tietysti haistoin että oliko se vielä käytettävissä (olisin tarvinnut sitä erityisesti johinkin...) . Helvetti että hapan maito haisee pahalle!!! Miten ihmeessä maito, joka on oleskellut jääkaapissa, voi hapantua niin nopeasti?? Tapauksen jälkeen aloin vakavasti harkitsemaan maitojauheen ostamista....



Heh, kun kuva oli valmis niin huomasin että viimeiseen kuvaan sopisi kuvatekstiksi: "Mahdollisia chilinsyömisen sivuvaikutuksia...".

Ei kommentteja: