Huomautus lukijoille!

Suosittelen aloittamaan lukemisen sarjakuvasta nro 1. ja lukaisemaan henkilökuvaukset.

Näitä sarjakuvia kannattaa lueskella huumorin kanssa ja muistakaa ettei kaikkea tarvitse aina ymmärtää ;)

lauantai 15. elokuuta 2009

Härvelin testausta, ties mitä sitä vielä keksiikään

Anttilassa sattui olemaan juuri tulostimeeni tarkoitettua valokuvapaperia poistohintaan... Sain tässä testattua uuden tulostimeni tulostusominaisuuksia. Nähtävästi jotkin parodiaosat toimivat ihan hyvin myös 10x15 cm:n kokoisena kuvavakin.

Kohta pääseekin testaamaan kuinka hyvin tämä skannaa kuvia (ostin monitoimikoneen... tulostaa, skannaa ja kopioi). Pitäisi vain ensin maalata nuo uutukaiset parodiaosat...

Tuntuu siltä etteivät elektroniikka liikkeet enää myy pelkkiä skannereita, tai niitä ei siellä liikkeessä ole. Yhdessä liikkeessä kerrottiin että he voisivat kyllä tilata sellaisen minulle jos haluaisin, mutta monitoimilaite olisi parempi... Ostin sitten monitoimilaitteen, jos vaikka joskus tavitsee kopioida tai tulostaa jotain tärkeää.

Kyllä silti kunnon skanneri, jolla voisi skannata suurempia kuvia kuin A4 kunnon vehe. Nimittäin A3 kuvia on ollut helppo skannata kahteen osaan ja sitten yhdistää, mutta tuolla uudella tulee tiukkaa... Ei ole paljon yhtään pelivaraa kuvan kanssa, kuten vanhassa oli.

Ei kommentteja: