Huomautus lukijoille!

Suosittelen aloittamaan lukemisen sarjakuvasta nro 1. ja lukaisemaan henkilökuvaukset.

Näitä sarjakuvia kannattaa lueskella huumorin kanssa ja muistakaa ettei kaikkea tarvitse aina ymmärtää ;)

sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

49. Valmistuminen ammattiin

Meikäläinenkin sitten valmistui viimeinkin ammattiin toukokuun lopulla. Menneeseen 3 vuoteen mahtuu monenlaisia hyviä koulu- ja työharjoittelumuistoja sekä uusia tuttavuuksia. Näin jälkeenpäin ajatellen aika kului helkkarin nopeasti.
Opiskellessa tuli toisinaan sellainen tunne että miten hitossa selviää näytöistä ja joistain kokeista/tehtävistä. Jotenkin sitä kuitenkin niistäkin selvisi kunnialla läpi...

Eli olen nyt sitten prosessinhoitaja ;)



Yllättäen tämä parodia syntyi todella nopeasti, ilman mitään välihahmotelmia. Suoraan vain maalauspaperille. Convoysta tulee vähän mieleen Stupid Monkey-kuvien apina (ohjelmasta Robot Chicken).

Tästäkin oli monenlaisia visioita, kuten apina-Convoy istuu tai vaihtoehtoisesti roikkuu liaanissa todistus kädessä apinapuvussa. Jotenkin sitten kuva vain ajatutui lopulliseen muotoonsa...

Jälleen tuli kaamea hinku saada kunnolliset akvarellivärit! Nimittäin tuo tausta on väritetty akvarellivärillä ja se näyttää pirun siistiltä ja kirkkaalta. Vesivärit eivät vain yltää samaan tasoon yhtä helposti. Ne himoitsemani akvarellivarisetti maksaakin VAIN n. 40-50€ (värinappeja 24 kpl)... Tosin ne ovat halpoja siinä suhteessa jos vertaa siihen mitä yksi sellainen nappi maksaa kirjakaupassa (4,5€/kpl).

Ei kommentteja: