Huomautus lukijoille!

Suosittelen aloittamaan lukemisen sarjakuvasta nro 1. ja lukaisemaan henkilökuvaukset.

Näitä sarjakuvia kannattaa lueskella huumorin kanssa ja muistakaa ettei kaikkea tarvitse aina ymmärtää ;)

torstai 14. toukokuuta 2009

Saamattomuutta perustelemassa

Jotenkin on ollut parodian suhteen kovin hiljaista aikaa... Hahmotelmia kyllä löytyy useitakin, mutta jotenkin ei ole ollut oikein inspistä alkaa tekemään niitä loppuun asti. Nyt koulukiireet ovat helpottaneet ja valmistuminen häämöttää uhkaavasti.

Tänään oli kaksi vaihtoehtoa: voisin piirtää dobermanni-kuvaa tai tehdä parodiaa. Päädyin sitten parodiaan. Nyt on yksi värittämistä valmis ja toinen odottaa tussaamista. Ongelmana on vain vielä keskeneräisen kohdalla, että alkaa naurattamaan niin paljon että vesi valuu silmistä. Muistuu vain siinä oleva tilanne mieleen elävästi ja toinen hahmoista on jollain mystisellä tavalla huvittava... Oikeastaan en siis tiedä MIKSI nauran, jos tarkkoja ollaan. Se vain tapahtuu. Naapurit varmaankin luulevat että itken täällä kun kuuluu jumalatonta nyyhkyttämistä *nauraa*.

Kahvin voimalla yritän saada nämäkin osat valmiiksi. Tosin nyt ajatus kahvista oksettaa joten täytyy siirtyä mehuun ;).

Toivotaan että kesällä saan enemmän aikaan! Tosin silloin on kesätyö, mutta se on suunnilleen samaa mitä olen tähänkin asti tehtailla tehnyt. Vastuu vain lisääntyy ja palkka alkaa juoksemaan (seuraavasta maanantaista alkaen!!!)

Ei kommentteja: